Velkommen til Kennel Ashhill Gundogs hjemmeside.

 Introduktion:

Jeg købte mine første F1 Labradors, Anlottehaves Anine og Anlottehaves Flash af Egon Chr. Christensen  i henholdsvis 1982 og 1983 efter at have læst hans bog ”Fri Retriever Dressur”. Det var en tid hvor tvangsapportering og hårdhændet behandling af hunde var normalt, men ”Fri Retriever Dressur” viste vejen for en meget mere lystbetonet dressur, og jeg fik mange gode råd af ham. Jeg gik allerede dengang med tanken om en Kennel og nåede også at få et kuld hvalpe med Anine. Desværre omkom begge hunde på tragisk vis og planerne blev skrinlagt. Efterfølgende har jeg haft både Ruhår, og korthår, men konstaterede at mit behov for især vandapportering bedst blev løst af Labradors. I 2015 spirede den gamle interesse for opdræt af labradors igen, og jeg begynde at følge med i WT og markprøver på sidelinjen.

Kennel Ashhill Gundogs er blevet oprettet i Januar 2017 som et fælles projekt med min søn Christian som også i en årrække har haft Labradors. Vores hunde bliver brugt på jagt og opsamling og prøvet på Working Test og markprøver. 

Jeg har gennemgået Dansk Kennelklubs Opdrætteruddannelse og Dansk Kennelklubs Hundeholderuddannelse..

Kennelen er Medlem af Dansk Retriever Klub, Retrievernes Jagthunde Klub, Danmark jæger forbund, og Dansk Kennel Klub.

Vision:

Det er Kennel Ashhills Gundogs vision at opdrætte sunde og effektive F1 Labradors til Jagt og markprøver som er harmonisk opbyggede med gode bevægelser, og samtidig er gode familiehunde.

Kontakt:
Steen Rydahl
Tlf.: 20778045 / 23877780
email: rydahlsteen@gmail.com

Kontakt:
Christian Rydahl
Tlf.: 40319410

Del siden