03-06-2018

Ravensbank Duff faldet i 3m dyb beton brønd

Kort tid før tiden løb ud på post 3 blev Duff endnu engang sendt ud i et område bestemt søg. Ved tidsfristens udløb var han endnu ikke kommet tilbage og jeg begyndte at fløjte ham hjem. Han kom ikke efter gentagne fløjt og jeg og Svend Aage gik over i området for at lede efter ham. Det samme gjorde hjælperne. Der blev kaldt og fløjtet men hunden kom ikke. Med et, hørte en hjælper en hund hyperventilere/halse men kunne ikke se nogen hund. Pludselig råbte hun

Kort tid før tiden løb ud på post 3 blev Duff endnu engang sendt ud i et område bestemt søg. Ved tidsfristens udløb var han endnu ikke kommet tilbage og jeg begyndte at fløjte ham hjem. Han kom ikke efter gentagne fløjt og jeg og Svend Aage gik over i området for at lede efter ham. Det samme gjorde hjælperne. Der blev kaldt og fløjtet men hunden kom ikke. Med et, hørte en hjælper en hund hyperventilere/halse men kunne ikke se nogen hund. Pludselig råbte hun "ååhhh nej - vi har brug for hjælp" !!! jeg troede han var faldet om af hedeslag eller lå og var død og løb derhen. Det viste sig at Duff var faldet ned i en 3 meter dyb vandafledningsbrønd og stod ned i bunden med et stykke vildt som han havde været på vej tilbage med.
Som det ses på billedet var brønden uden låg næsten usynlig i terrænet. Heldigvis var intet brækket og efter en time hvor vi holdt middag var Duff igen kampklar.

Del siden