12-08-2018

11 August 2018 Fussingø

Jeg havde Bizy, Abbey og Duff med på denne B-prøve.

Seahill Highwind Purdey's Bizy:

Bizy gjorde det fantastisk med et lille "men", På #2markering gik hun desværre før hun fik lov så det gav en 2 præmie. Efterfølgende gav dommeren udtryk for at hun havde været potentiale for bedste hund , ØV.

Dommerens helhedsindtryk: Lovende hund som arbejder godt på alle dicipliner, belastes idag af knaldapport.

Beechbrook Abbey Brewing:

Abbey gjorde det også fint men måtte flere gange skubbes ud i det frie søg. Der manglede lidt gnist. Under søget blev der skudt på den nærliggende markeringspost og Abbey løb efter lyden. Hun måtte stoppes på fløjten og kaldes ind i søget igen. Det blev derfor til en 2 præmie. Samme aften udlagde jeg et søg hvor hun arbejdede med fin fart, så hvad der lige har været årsagen står hen i det uvisse.

Dommeren helhedsindtryk: En hund med fint potentiale men skal være bedre i søget.

Ravensbank Duff:

Duff stillede op i vinderklasse hvor vi var 3 der skulle op samtidig til en enkelt markering, en dobbelt markering, og en dirigering. Duff klarede  markeringerne flot uden indblanding fra min side. På dirigeringen skulle han korrigeres 3 gange hvilket gjorde at han kun fik 5 point. Han stresser desværre en lille smule hvilket giver sig udtryk i at han har tendens til ikke at ville slippe vildtet. Jeg har nu taget beslutning om ikke at stille ham på B-prøve og WT før linierne er på plads i skiftene terræn. Han er en meget selvstændig hund som har en ide om hvor vildtet nok ligger. Nu bruger vi efterår og vinter på liner så vi forhåbentlig til foråret har dette på plads. Han er kun 3 år og 4 mdr. så jeg tror på det lykkes.  

Del siden