12-08-2018

12 August 2018 Unghundemesterskab 2018

Jeg havde tilmeldt mine 3 tæver til mesterskabet. Nogen synes jo nok at det er at tage munden for fuld, men deres generelle niveau er til det. På dagen idag var det nogle finurlige ting der gjorde at vi ikke gennemførte.

Seahill High Wind Purdey's Bizy:

Bizy gjorde det rigtigt godt på de tre første poster hvor hun fik 19, 18, 18. På post 4 som var en lang vandmarkering svømmede hun direkte ud til anden, og kom direkte hjem med den. Jeg stod nød hendes gode arbejde, men da hun kom op af vandet for at aflevere droppede hun desværre anden lige uden for rækkevidde. Jeg kunne godt se på hende at hun var træt da hun kom op af vandet. Svømmeafstanden var ca. dobbelt så lang som vi indtil nu har trænet, så det gav desværre et 10 tal. ØV.  Dommeren ærgede sig også og fortalte at han havde givet hende 18. Det er jo heldigvis hun en deltalje der skal trænes. Hun er en dejlig hund der ikke stresser, uden lyd og med fin fart og stil. En skam vi ikke fik lov til at fortsætte.

Beechbrook Abbey Breewing:

Abbey lagde ud med et 10tal på post 1. Posten bestod af 2 enkelt markeringer i skov. Første markerng gik fint, men anden markering var noget rod. Hun løb for langt og jeg måtte gribe til fløjten.Hun er ellers god til at markere. Post 2 og 3  blev gennemført med 19 point på hver post. På post 4 skete der fuldstændig det samme som for Bizy. Abbey kom op af vandet og havde kun fat i vingen på anden og selv om jeg var forberedt nåede jeg ikke at få fat i anden inden hun slap den. Jeg kunne se at hun også var træt så vi skal have trænet længere afstande i vand og forbedret konditionen. Abbey har en fantastisk ro, god markeringsevne og en rigtig god næse. Hun er let dirigerbar.

Neatmore Bright Hope:

Hope fik 14 på post 1, og 18 på post 2 og desværre et nul på post 3 som var en finurlig post med en plastikdunk i en elastik som blev sluppet og blev trukket hen til en udlagt kanin. Hope forholdt sig fint i ro. Da hun blev sendt løb hun lige ud til området med kaninen, men af uransagelige grunde ville hun ikke tage den, og det gav selvfølgelig et nul. En udmærket post og jeg kan kun forklare det med at hun jo kun lige er blevet et år. Hope har god ro og fin fart og stil og er særdeles god til linier. 

Del siden